28.3.2023 22:32
SaiPa SB

VIIKKOINFO 13 - Miesten kausi päätökseen, T18 ja P16 aloittavat puolivälierät

MIEHET jatkoivat viime viikolla F-Liigakarsintoja 0-2 tilanteesta. Keskiviikkona miehet lähtivät hakemaan sarjan katkaisua Limingassa. Kotijoukkue tuli kuitenkin paremmalla energialla peliin ja ensimmäinen erä 3-1 kotijoukkueelle. Toisessa erässä molemmat osuivat kertaalleen, joten päätöserään kotijoukkueen 4-2 johdossa. Kolmannen erän ensimmäisellä kympillä ei nähty maaleja, mutta ajassa 52.15 SaiPa kavensi tilanteeksi 4-3. Liminka pääsi kuitenkin kuittaamaan lukemiksi 5-3 pari minuuttia myöhemmin ja lisämaaleja ei ottelussa nähty. LNM kavensi sarjan 1-2. Lauantaina oli uusi mahdollisuus, kun pelattiin urheilutalolla kauden ennätysyleisön edessä. Yli 400 katsojaa joutui todistamaan, kun SaiPa sai ottelussa kylmää kyytiä. LNM hallitsi ottelua, eikä SaiPa saanut tarvittavia maaleja. Lopputulos 1-9 ja sarja tasan. Sunnuntaina Limingassa haettiin ratkaisua. Liminka meni ottelussa toisessa vaihdossa 1-0 johtoon. SaiPa kuitenkin pääsi kuittaamaan nopeasti. Joukkueet tekivätkin sitten ensimmäisessä erässä vuoroperään maaleja ja 20 minuutin pelin jälkeen lukemat 3-2 Limingalle. Toisen erän alussa SaiPa tasoitti 3-3, mutta vielä toisessa erässä ajassa 33.22 Liminka kuittasi tilanteeksi 4-3. Loppuosa ottelusta molemmat joukkueet yrittivät kaikkensa, mutta lisämaaleja ei nähty. LNM eteni siis jatkoon liigakarsinnoissa otteluvoitoin 3-2 ja SaiPan kausi tuli päätökseen. Nyt aika ottaa happea ja sitten katsellaan tulevaa. SaiPan miesten edustusjoukkueen runko alkaa olla jo hyvässä kunnossa. Tiedotamme lisää sitten, kun on sen aika.

T18 SM-SARJA

Pudotuspelikarsinnan kautta tietä puolivälieriin hakeva T18 sai vastaansa lauantaina Hämeenlinnan Steelersin. Kuviot olivat selvät: vain voitto kelpaisi. Varsinkin ottelun alku oli joukkueelta varsin haparoivaa tekemistä ja lopullinen ero joukkueiden välillä saatiin toisessa erässä, jossa SaiPa karkasi useamman maalin johtoon. Lopulta voitto otettiin luvuin 9-5 ja se tiesi lippua puolivälieriin.

Puolivälierissä vastaan asettuu SBS Wirmo, joka sijoittui sarjataulukossa sijalle 4. Voitot menivät tasan, kun kummatkin ottivat voitot omista kotiotteluistaan. Välieräpaikkaan tarvitaan kaksi voittoa. SBS Wirmolla on kotietu tässä sarjassa. Ottelusarja pyörähtää käyntiin lauantaina Mynämäellä ja sunnuntaina pelataan Huhtarissa klo 17.00. Tarvittaessa kolmas ottelu ensi tiistaina Mynämäellä.

SaiPa SB - Steelers 25.3. 9-5

SBS Wirmo - SaiPa SB 1.4. klo 15.00 HaNi-halli

SaiPa SB - SBS Wirmo 2.4. klo 17.00 Liikuntakeskus Huhtiniemi

SBS Wirmo - SaiPa SB 4.4. klo 19.30 HaNi-halli (Tarvittaessa)

P16 SM-SARJA

P16 eteni puolivälieriin runkosarjan toiselta sijalta ja valinnaksi puolivälierävastustajaksi osui Tampereen Classic. Classic joutui hakemaan vauhtia puolivälieriin pudotuspelikarsinnasta, jossa he hoitivat voiton selkein 10-4 lukemin. SaiPan ja Classicin voitot runkosarjassa menivät tasan, kun molemmat hoitivat omat kotiottelunsa. Sarja alkaa lauantaina klo 12.00 Huhtarista. Seuraava ottelu pelataan vasta lauantaina 8.4. Tampereella ja mahdollinen ratkaisuottelu on maanantaina 10.4. Huhtarissa. Välierään edetään kahdella voitolla.