20.3.2023 21:39
SaiPa SB

VIIKKOINFO 12 - Miehillä jatkuu F-Liigakarsinta

MIEHET aloittivat lauantaina F-Liigakarsintojen 1.kierroksen ottelusarjan Limingan Niittomiehiä vastaan. SaiPa meni Aapo Kilpeläisen salamamaalilla johtoon vain kahden pelatun minuutin jälkeen. Seuraavat maalit nähtiin sitten vasta toisessa erässä. Aika 34.59 ja asialla jälleen Kilpeläinen ja vähän ennen erän loppua Leevi Markkasen pukukoppimaali ja SaiPalla 0-3 johto viimeiseen erään. Viimeisen erän ensimmäisellä kympillä nähtiin SaiPalta kaksi maalia, kun Jasu Lind ja Miro Veijalainen kasvattivat johtoa jo viiteen maaliin. Niittomiehet saivat kavennuksen ylivoimalla, mutta pari minuuttia myöhemmin Juho Seppälä kuittasi myöskin ylivoimalla tilanteeksi 1-6. Liminka yritti kiriä ilman maalivahtia ja onnistuikin kaventamaan eron aina kolmeen maaliin asti, mutta loppulukemat 4-7. SaiPan viimeisen maalin teki Aatu Lavikka tyhjään maaliin. Näin ollen keltamustille ensimmäinen kiinnitys jatkopaikkaan.

Sunnuntaina huomasi ottelun alussa, että matkustus tuntui jaloissa. Ottelu oli koko ajan tasaista, mutta kahteen kertaan onnistui vain vierailijat. SaiPallakin oli paikkoja, mutta tolppia lähemmäs ei siinä vaiheessa päästy. SaiPa lähti siis 0-2 tilanteesta 3.erään. Heti erän alkupuolella Jasu Lind kuitenkin laukoi helpottavan kavennuksen. SaiPa sai pelistä enemmän ja enemmän kiinni ja tasoitusmaali nähtiin ajassa 55.42. Jasu Lind tarjoili ja Miro Veijalainen viimeisteli. Lopussa oli molemmilla paikkoja, mutta lisämaaleja ei nähty. Edessä oli siis jatkoaika. Sama trendi jatkui, kun paikkoja oli molemmilla. Ajassa 69.04 Santeri Kakko räjäytti Huhtarin hornankattilan laukomalla pallon yläkulmaan. SaiPalle iso voitto ja toinen kiinnitys taskuun.

Tulevana keskiviikkona SaiPalla on heti mahdollisuus laittaa sarja poikki Limingassa. Tarvittaessa pelataan lauantaina urheilutalolla ja sunnuntaina Limingassa.

Miesten ottelut

LNM - SaiPa SB keskiviikkona 22.3. klo 18.30 Krankka-Areena

SaiPa SB - LNM lauantaina 25.3. klo 18.30 Lappeenrannan urheilutalo (TARVITTAESSA)

LNM - SaiPa SB sunnuntaina 26.3. klo 17.00 Krankka-Areena (TARVITTAESSA)

T18 SM-SARJA
PSS - SaiPa SB keskiviikkona 15.3. 0-13

Häme Stars - SaiPa SB lauantaina 18.3. 1-13

SaiPa SB - Steelers PUDOTUSPELIKARSINTA (25.3. tai 26.3.) Ajankohta selviää pian

P16 SM-SARJA

SaiPa SB - LASB sunnuntaina 19.3. 9-8

TOIMITSIJOITA HAETAAN EDUSTUSJOUKKUEIDEN OTTELUTAPAHTUMIIN

SaiPa Salibandyn naisten ja miesten edustusjoukkueet etsivät ottelutapahtuman toimitsijatiimiin uusia jäseniä. Ilmoittaudu tiimiin jos haluat seurata peliä aitiopaikalta, tutustua tuomareihin tai keskustella heidän kanssaan lajin saloista, aistia pelin tunnelman kentän tasolla palloakin välillä väistellen ja ennen kaikkea auttaa edareita. Toimitsijatiimi huolehtii jäsenistään ja jokainen ilmoittautunut toimitsija perehdytetään varmasti konkarien toimesta. Toimitsijakortti ei ole pakollinen, toki suositeltava.