13.3.2023 21:49
SaiPa SB

VIIKKOINFO 11 - Miehet aloittavat F-Liigakarsinnat ja naisten kausi tuli päätökseen

MIEHET pelasivat lauantaina viimeisen runkosarjaottelun, kun se kohtasi jo runkosarjan voiton varmistaneen M-Teamin. Ensimmäinen erä mentiin tasaisissa 1-1 lukemissa. Toisessa erässä M-Team otti ottelua haltuunsa ja kolmanteen erään mentiin 4-2 lukemin. Kotijoukkue M-Team meni vielä 5-2 johtoon ennen kuin alkoi SaiPan kiri ja meni vielä 5-6 johtoon. Mutta lopulta M-Team oli parempi lukemin 7-6. SaiPan lopullinen sijoitus runkosarjassa oli 4. SaiPan kausi jatkuu F-Liigakarsinnoissa Limingan Niittomiehiä vastaan, joiden runkosarjasijoitus oli 2. Matkakilometrejä tulee molemmille joukkueille aivan tarpeeksi tässä paras viidestä -sarjassa. Odotettavissa on tasainen sarja, vaikka molemmat keskinäiset kääntyivätkin SaiPalle. Molemmat ottelut olivat kuitenkin maalin voittoja ja ensimmäinen niistä tuli jatkoajalla. Sarja alkaa Limingassa lauantaina ja jo heti sunnuntaina pelataan Lappeenrannassa poikkeuksellisesti Liikuntakeskus Huhtiniemessä. Ensimmäinen katkon paikka on mahdollisesti ensi keskiviikkona ja tarvittaessa vielä sitten viikonloppuna pelataan.

NAISET jatkoivat taistelua välieräpaikasta otteluvoittojen ollessa 1-1. Keskiviikkona Bläk Boksissa nähtiin jännäri, vaikka Classic menikin 1.erässä ensiksi 2-0 johtoon. Juuli Hakkarainen kavensi vielä kuitenkin erän alkuun 2-1. Toisen erän alkuun Classic teki kolmannen maalin, mutta reilut neljä minuuttia myöhemmin Juuli kavensi illan toisellaan. Seuraavia maaleja odotettiinkin 3.erän jälkimmäiselle kympille. Classic teki 4-2 osuman. SaiPa haki kavennuksia ilman maalivahtia ja Juuli onnistuikin hattutempun sinetöimällä osumalla tuomaan SaiPan vielä maalin päähän, mutta sen pidemmälle ei riittänyt. Paikkoja oli kyllä, mutta tällä kertaa ei ollut tuurikaan meidän puolella. Lauantaina urheilutalolla sarja oli ensimmäistä kertaa katkolla Classicille. Ensimmäisen maalin iski kuitenkin Veera Lokka 4 minuutin pelin jälkeen. Classic sai tasoituksensa, mutta kauaa ei sekään kestänyt, kun Saana Luostarinen vei kotijoukkueen 2-1 johtoon ja nämä lukemat säilyivät läpi toisen erän aina kolmanteen erään saakka. 3.erän ensimmäisen kympin aikana nähtiin erikoinen kolme minuuttinen, kun joukkueet iskivät maaleja vuoron perään. Ensin Classic tasoitti 2-2. Vain 13 sekuntia tästä Elsa Holopainen vei Miisa Turusen syötöstä keltamustat takaisin 3-2 johtoon. Tästä parikymmentä sekuntia ja Classic tuli taas tasoihin. Maalinteosta pidettiin muutaman minuutin tauko ennen kuin Juuli vei kotijoukkueen 4-3 johtoon. Ajassa 53.46 Miisa Turunen muutti tilanteeksi 5-3. Viimeiset pari minuuttia Classic haki kavennusosumia, mutta SaiPan puolustus söi palloa sen minkä kerkesi. Lopputulos 5-3 ja sarja tasan 2-2. Sunnuntaina kovin odotuksin ja tavoittein otteluun lähtenyt SaiPa sai ensimmäisessä erässä kylmää kyytiä, kun Classic meni 20 minuuttisen aikana 4-0 johtoon. Toisen erän alkuun SaiPa sai ylivoiman, jonka aikana Elsa Holopainen sai SaiPan maalitilin auki. Seuraavaa osumaa saatiin odottaa 10 minuuttia, kun Veera Lokka kavensi lukemat 4-2. Riemua ei kerennyt kestämään kauan, kun vain 4 sekuntia myöhemmin Classic teki 5.maalinsa. Kolmannessa erässä nähtiin vielä kaksi lisäosumaa Classicilta ja näin ollen tamperelaisjoukkue eteni välieriin otteluvoitoin 3-2 ja SaiPan kausi päättyi. Tiedottamme joukkueen tilanteesta myöhemmin sopimuksien osalta.

Miesten ottelut

LNM - SaiPa SB lauantaina 18.3. klo 17.00 Krankka-Areena

SaiPa SB - LNM sunnuntaina 19.3. klo 18.00 Liikuntakeskus Huhtiniemi Liput 10€/5€ (Kausi- ja jäsenkorteilla 5€)

T18 SM-SARJA
PSS - SaiPa SB keskiviikkona 15.3. klo 19.00 Porvoon salibandyhalli

Häme Stars - SaiPa SB lauantaina 18.3. klo 17.00 Nummikeskus

VOIMA/SAIPA P17 SM-SARJA (ALEMPI JATKOSARJA)

TOIMITSIJOITA HAETAAN EDUSTUSJOUKKUEIDEN OTTELUTAPAHTUMIIN

SaiPa Salibandyn naisten ja miesten edustusjoukkueet etsivät ottelutapahtuman toimitsijatiimiin uusia jäseniä. Ilmoittaudu tiimiin jos haluat seurata peliä aitiopaikalta, tutustua tuomareihin tai keskustella heidän kanssaan lajin saloista, aistia pelin tunnelman kentän tasolla palloakin välillä väistellen ja ennen kaikkea auttaa edareita. Toimitsijatiimi huolehtii jäsenistään ja jokainen ilmoittautunut toimitsija perehdytetään varmasti konkarien toimesta. Toimitsijakortti ei ole pakollinen, toki suositeltava.