19.9.2022 12:37
SaiPa SB

VIIKOINFO 38 - Pistetilit auki

VIIKKO 38

Salibandykausi lähti käyntiin viikonloppuna edustusjoukkueiden osalta kotona urheilutalolla. Ja minkälaisia otteluita olikin! Jännitystä ei mistään pelistä puuttunut, sillä ainutkaan ottelu ei ratkennut varsinaisella peliajalla.

Miehet

Lauantaina miehet aloittivat kautensa M-Teamia vastaan. Keltamustat johtivat jo turvallisen tuntuisella johdolla kolmanteen erään lähdettäessä, mutta vieraat esittivät hatunnoston arvoisen kirin ja veivät pelin jatkoajalle, jonka vielä ratkaisivat itselleen. Lopputulos 7-8 M-Teamille. SaiPa kuitenkin sai pistetilin auki. Sunnuntaina jatkettiin aikalailla samalla kaavalla Limingan Niittomiehiä vastaan. Tällä kertaa kotijoukkue kuitenkin ratkaisi pelin jatkoajalla. Jatkoaikaa ei keretä pelata kuin 16 sekuntia, kun Lassi Junnilainen ujuttaa pallon verkkoon ja SaiPalle kaksi pistettä. Lopputulos 8-7 SaiPalle. Positiivisena asiana vielä, että onnistumisia tuli laajalta rintamalta, kun peräti 9 pelaajaa pääsi pisteille Liminkaa vastaan.

Tulevalla viikolla miehet pelaavat Kirkkonummi Rangersia vastaan lauantaina kotona urheilutalolla. Peli lähtee käyntiin klo 16.00.

Naiset

Naiset aloittivat kauden yhdellä ottelulla, kun Welhot saapui Kuopiosta vierailulle. Tasaista kamppailua odotettiin ja sitähän saatiin. Ratkaisua jouduttiin hakemaan aina voittolaukauskilpailusta asti, jossa ratkaisijoiksi nousivat Miisa Turusen ja Jonna Kelarannan onnistumiset ja maalivahti Miia Maarasen tyylikkäät pelastukset. Lopputulos 6-5 vl. Miisaa juhlittiin oikein kunnolla, sillä ennen ottelua Miisa kukitettiin U19-naisten MM-pronssista ja tehtaili hän itselleen myös 100 maalin runkosarjassa. Miisa vietti pienimuotoista pörssipäivää tehoilla 2+3. 60 otteluun on nuorella hyökkääjällä kertyneet tehot 101+48.

Tulevana viikonloppuna naiset lähtevät vieraskiertueelle, kun lauantaina kohdataan Helsinki United Stars Arenalla ja sunnuntaina O2-Jyväskylä Palokassa. Molemmat ottelut katsottavissa Ruutu+.

MIESTEN PELIT:

SaiPa SB - Kirkkonummi Rangers klo 16.00 lauantaina 24.9. Lappeenrannan urheilutalo

NAISTEN PELIT:

Helsinki United - SaiPa SB klo 15.00 lauantaina 24.9. Stars Arena

O2-Jyväskylä - SaiPa SB klo 12.30 lauantaina 25.9. Palokan koulukeskus


KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!

Miesten kausikortti: https://saipasb.myclub.fi/flow/shop/products/51870

Miesten kausikortin huikeat edut löydät täältä: https://saipasb.fi/miesten-kausikortti/

Naisten kausikortti: https://www.tiketti.fi/saipa-sb-naiset-2022-2023-kausikortti-lappeenrannan-lippuja/84732

Naisten otteluliput nyt myös myynnissä Tiketissä: https://www.tiketti.fi/saipa-sb-naiset-kotiottelut-2022-2023-lappeenrannan-lippuja/84730


SALIBANDYKERHOT OVAT STARTANNEET - ILMOITTAUDU MUKAAN

Tyttösäbäkerho Kesämäen koulu kello 17-18 https://saipasb.fi/joukkue/tyttosabakerho/

Säbäkerhot Lönrotin koulu kello 17-18 / Voisalmen koulu kello 17-18 https://saipasb.fi/joukkue/pienten-sabakerhot/

Erkkasäbäkerho Voisalmen koulu kello 16.30-17.30 https://saipasb.fi/joukkue/erkkasabakerho/

Levittäkää infoa, saa tulla vaikka suoraan paikalle säbäilemään!


SEURAA MEITÄ SOMESSA

Facebook: SaiPa Salibandy / SaiPa Salibandy juniorit

Twitter: @SaiPaSB

Instagram: @SaiPaSB