7.4.2022 08:36
Miehet Edustus

F-liigakarsinnat jatkuivat. 3. Josba-SaiPa SB peli Joensuussa päättyi 4-2 tappioon

F-liigakarsinnan toisen kierroksen kolmas ottelu pelattiin keskiviikkona 6.4.2022 Joensuu Areenalla kello 18.30.
Voitot olivat sarjan kahden ensimmäisen ottelun jälkeen 1-1.

Ottelu päättyi 4-2 (2-0, 1-0, 1-1)

Otteluun lähdettiin seuraavilla ketjukoostumuksilla.

#35 Antti Vanhatalo (mv)

Kokoonpanosta olivat poissa kapteeni #25 Oskari Möykkynen, #88 Onni Möykkynen ja #Veeti Korkki.
Kokoonpanoon palasivat maalivahti #35 Antti Vanhatalo ja #24 Lauri Utunen.
Peliin lähdettiin myös ilman päävalmentajaa Janne Mälkiää, joka oli kuumeen kourissa.

Ottelu alkoi Josban kovalla painostuksella. Saipa SB ei päässyt hyviin maalintekotilanteisiin ja myös kaksinkamppailuja hävittiin liikaa.
Josba teki erässä kaksi maalia ja erätauolle mentiin 2-0 lukemissa

Toinen erä oli sitten eri juttu. SaiPa SB pystyi haastamaan Josban ja tilanteita saatiin useita.
SaiPa SB:n ensimmäisen maalin teki hyvään maalivireessä seilaava #17 Aapo Kilpeläinen ajassa 26:08.
Tilanne 2-1 ja homma näytti hyvältä. Takapakkia tuli kun Josba pääsi ylivoimalle ja teki 3-1 johtomaalin ajassa 35:58.
Näissä lukemissa mentiin toiselle erätauolle. Toisessa erässä SaiPa SB laukoi 21 kertaa kun taas Josba 10 kertaa.

Kolmanteen erään lähti luottavainen SaiPa SB. Kavennusta haettiin ja laukauksia Josban maalille sateli, mutta niiden vaarallisuudessa olisi ollut parannettavaa.
Kun peliä oli jäljellä viitisen minuuttia pääsi Josba ylivoimalle ja onnistui tekemään 4-1 johtomaalin.
Kun tasamiehin ei kavennusmaalia saatu, lähdettiin ajassa 57:54 pidetyn aikalisän jälkeen 5vs6 peliin.
Ajassa 58:46 kavennus saatiinkin, kun #42 Santeri Kakko teki 4-2 maalin.
Enempää maaleja ei tullut ja ottelu päättyi näihin lukemiin.

Lauantaina pelataan sarjan 4. ottelu Urheilutalolla kello 17.00.
Voitot ovat siis nyt 1-2 ja SaiPa SB:n on voitettava jäljellä olevat kaksi ottelua päästääkseen F-liigakarsinnan finaalikierrokselle.