4.4.2022 20:25
Miehet Edustus

F-liigakarsintapeli sunnuntaina Josbaa vastaan päättyi karvaaseen tappioon

Sunnuntaina 3.4.2022 kello 17.00 pelattiin F-liigakarsintojen toisen kierroksen toisen ottelu Urheilutalolla.
Paikalle oli saapunut 428 katsojaa ja sekaan mahtui molempien joukkueiden kannattajia.
Lopputulos 4-5 (2-0, 1-2, 1-3) oli karvasta kalkkia SaiPa SB:n miehille.
Kolmesta voitosta sarja katkeaa ja nyt on tilanne 1-1.

#1 Urho Lommi

Ketjut olivat samat kuin lauantaisessa pelissä. Normikokoonpanosta puuttuivat maalivahti #35 Antti Vanhatalo ja hyökkääjä #10 Veeti Korkki.

Ensimmäinen erä oli selkeästi SaiPa SB:n ja siitä kertovat myös tulos erän lopussa.
2-0 erätauolle mentiin kahdella #29 Nikke Tielisen maaleilla.

Toisessa erässä Josba tasoitti 2-2:n kun erää oli pelattu 35 minuuttia.
Erän loppuun Divarin maaliskuun pelaajaksi valittu #67 Juuso Kekki iski SaiPa SB:lle 3-2 eräjohdon.

Kolmannessa erässä sitten peli jatkui tilannerikkaana.
Josba tuli rinnalle ja meni ohi. Ajassa 52:08 #25 Oskari Möykkynen iski karsintojen kolmannen maalinja ja tilanne oli 4-4.
Sitten ajassa 58:12 Josba teki kaukolaukauksella ottelun voittomaalin.
Lopussa SaiPa SB haki vielä kavennusta 6vs5 ja lopussa vielä 6vs4 pelillä, mutta ei tällä kertaa.

Sarja jatkuu keskiviikkona Joensuu Areenalla kello 18.30.
Striimin hinta on 6,9e ja siitä SaiPa SB saan oman osansa. Eli katsomalla tuet SaiPa SB:n toimintaa.