Miehet Edustus

Miehillä maukas ryöstöretki Kirkkonummelle. Tuloksena 2-5 voitto Rangersistä.

Keskiviikkona pelattiin vierasottelu Kirkkonummen Rangersiä vastaan.
Peli päättyi lukemiin 2-5 (0-1, 0-2, 2-2).

Riemukkaan voiton lisäksi illan kohokohta oli #72 Joel Lavikan Divariuran ensimmäinen maali, jolla SaiPa SB siirtyi ratkaisevan tuntuiseen 1-5 johtoon.
Voittonsa ansiosta edustuksella on koossa 9 pistettä neljästä pelistä ja sarjasijoitus on neljäs.

Ottelun SaiPa SB:n pelaajien tehotilastot ovat seuraavat:
#91 Jarno Pensikkala: kaksi maalia, yksi syöttöä ja yhteensä 3 pistettä. Lisäksi neljä minuuttia jäähyä.
#29 Nikke Tielinen: kaksi syöttöä ja yhteensä kaksi pistettä.
#25 Oskari Möykkynen: yksi maali, yhteensä yksi piste
#17 Aapo Kilpeläinen: yksi maali, yhteensä yksi piste
#72 Joel Lavikka: yksi maali, yhteensä yksi piste. Lisäksi kaksi minuuttia jäähyä.
#67 Juuso Kekki: yksi syöttö, yhteensä yksi pistettä. Lisäksi kaksi minuuttia jäähyä.

#74 Juha Ahtiainen: 11 torjuntaa, kaksi päästettyä maalia ja torjuntaprosentti 84,62%.

Paikallislehti Etelä-Saimaa on kirjoittanut ottelusta tarinan ja se löytyy täältä: https://www.esaimaa.fi/urheilu/4312475

Miesten edustuksen ensi sunnuntain kotipeli Welhoja vastaan on siirretty uuteen ajankohtaan ja se julkaistaan myöhemmin.