19.9.2021 00:13
Miehet Edustus

Miehille täydet pisteet ryöstöretkestä O2-Jyväskylän vieraana

Divarikauden 2021-2022 ensimmäinen vieraspeli pelattiin lauantaina 18.9.2021 Jyväskylän monitoimitalolla ja vastassa oli O2-Jyväskylä.
SaiPa SB voitti tiukan ottelun lopulta luvuin 6-7 (2-2, 3-3, 1-2)

Maalilla pelasi ensimmäisen divariottelunsa #35 Antti Vanhatalo torjuen 19 kertaa ja päästäen 6 maalia.
Torjuntaprosentiksi tuli näin 78%

Pelissä saatiin myös uusi divarimaalin tekijä kun #5 Juuso-Pekka Kaukonen teki SaiPa SB:n ensimmäisen maalin ajassa 11:34.
Aiheestakin laitoimme hänen kuvan tähän tiedotteeseen. Onnittelut Jubelle!

Itse ottelu oli tiukka ja kahdessa ensimmäisessä erässä kotijoukkue meni johtoon., mutta SaiPa SB tuli aina rinnalle.
Kolmannessa erässä #67 Juuso Kekin ja #18 Juho Seppälän maaleilla SaiPa SB siirtyi 5-7 johtoon ja lopussa tulleesta O2:n kavennuksesta huolimatta pisteet siis Lappeenrantaan.