2.8.2023 19:09
P15 / Pojat 09

<Joukkueinfo>


Harjoitusajat

2024 kesäharjoittelukauden ajat löytyvät Myclubista. Treeni alkaa Myclubissa ilmoitetun ajan hetkellä, joten jokainen varaa itselleen tarpeelliseksi katsomansa ajan valmisteluun, varusteiden vaihtoon jne.


VALMENNUS:
Valmentajina toimivat Juha Kortelainen ja Olli Englund. Etsimme joukkueeseen uusia valmentajia. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, jos olet kiinnostunut valmennustoiminnasta.

JOUKKUEEN JOHTO:
Joukkueenjohtajana toimii Henri Saira ja Jussi Laine ja talousvastaavana Kati Korhonen. Lisäksi tapahtumissa apuna ovat tapahtumavastaava Anu Kurvinen, kahviovastaava Anu Hongisto, sekä toimitsijavastaava Juha Kivelä.

PELAAJAT:
Joukkueemme toiminta perustuu siihen, että kaikki pelaajat huomioidaan lajitaidollisesti ja kannustamme pelaajia kehittymään omalla taitotasollaan. Otteluihin joukkueet kootaan aina peli- ja turnauskohtaisesti pelaajien kehittyminen huomioiden. Mukaan mahtuu aina uusia pelaajia!

KAUSIMAKSUT:
Arvioitu kausimaksu 2024-25 on n. 800 euroa. Maksu pitää sisällään salibandyliiton sarjaan osallistumisen, laji- ja fysiikkaharjoitukset 3-4 krt/vko, valmennuksen sekä harjoitusottelut.

Hinta ei pidä sisällään, seuran jäsenmaksua, liiton lisenssiä eikä omia henkilökohtaisia pelivarusteita.

JOS OLET KIINNOSTUNUT PELAAMAAN JOUKKUEESSAMME OTA YHTEYTTÄ: Henri Saira, henrisaira@gmail.com, 040 485 8117 tai ilmoittaudu toimintaan https://saipasb.fi/jasenyys/

{{{sarja="968" kausi="sb2023" joukkue="3786" ryhma="1"}}}